Dwa monitory

Techniki studyjne i domowe. Wszystko o tworzeniu naszych Rapsów.

Dwa monitory

Postprzez Cielak » 17 lut 2010, 08:00

Właśnie, zastanawia mnie co dają podłączone 2 monitory w studio nagrań?
Ojciec Ślonzak, matka Kaszubka, ale ślonską kobitke zabiorę do łóżka ;-)
Cielak
 
Posty: 10
Dołączył(a): 08 sty 2010, 08:35

Re: Dwa monitory

Postprzez ProfessorX » 17 lut 2010, 08:55

Możesz monitorować więcej procesów w tym samym czasie. Kwestia wygody.
Obrazek
Avatar użytkownika
ProfessorX
 
Posty: 116
Dołączył(a): 20 gru 2009, 11:34

Re: Dwa monitory

Postprzez Cielak » 17 lut 2010, 14:38

czyli mam 2 monitory i jak mam kursor na pierwszym to przeskocze bez problemu na drugi?
Ojciec Ślonzak, matka Kaszubka, ale ślonską kobitke zabiorę do łóżka ;-)
Cielak
 
Posty: 10
Dołączył(a): 08 sty 2010, 08:35

Re: Dwa monitory

Postprzez NawiedzonyDom » 17 lut 2010, 15:14

Dokładnie tak.
www.nawiedzony-dom.pl

Obrazek
Avatar użytkownika
NawiedzonyDom
 
Posty: 7
Dołączył(a): 04 sty 2010, 21:42

Re: Dwa monitory

Postprzez armin. » 17 lut 2010, 19:37

Zależy potem jak sobie ustawisz czy to klonowanie, czy drugi pulpit, też kiedyś używałem tak ^^ Ale teraz przy większym monitorze mi to nie potrzebne :P
Obrazek
Avatar użytkownika
armin.
 
Posty: 23
Dołączył(a): 17 sty 2010, 13:10
Lokalizacja: Chorzów

Re: Dwa monitory

Postprzez Cielak » 26 lut 2010, 17:03

podpiąlem sobie 2 monitory i powiem, że jest w cholere wygodniej :D
Ojciec Ślonzak, matka Kaszubka, ale ślonską kobitke zabiorę do łóżka ;-)
Cielak
 
Posty: 10
Dołączył(a): 08 sty 2010, 08:35

Dwa monitory

Postprzez MichaelWeF » 22 gru 2014, 23:53

Mam jeszcze pytanko....czy jest jakis patent by osx wystartowal na jednym ekranie gdy oba monitory sa podlaczone pod R9 290? Chce miec dwa na windowsie ale wtedy osx nie odpala.... Gdy podlacze jeden monitor pod IGPU drugi pod R9 wszystko dziala i na windzie mam dwa monitory i na osx tez...sek w tym ze wtedy IGPU rzadzi i dzieli i nie moge gry odpalic bo igpu tego nie ogarnia....Jakis pomysl czy tylko edycja framebuffera wchodzi w gre ???
MichaelWeF
 
Posty: 6
Dołączył(a): 10 gru 2014, 01:20
Lokalizacja: Senegal


Powrót do Produkcja Rapu

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron